UYARI: Film yorum atıldıktan 5-10 dakika sonra açılacaktır.


168 Görüntülenme
Hayatla Barış Yerli Film Full 1080p İzle

Hayatla Barış Yerli Film Full 1080p İzle

(Hayatla Baris)
Hayatla Barış, Ampute Messi lakabıyla tanınan Barış Telli’nin öyküsünü konu alan biyografik türden bir filmdir. Mart 2023’te çekimlerine başlanan filmin yönetmen koltuğunda Ekin Pandır oturuyor. Barış Telli’nin hayatını kaleme alan Koray Yeltekin, soft bir dille muhteşem hikayesini bizlere aktarıyor.

Kırıkkale Merkez’de gözlerini dünyaya açan Barış Telli, ailesiyle beraber geçirdiği bir trafik kazasında sağ bacağını kaybediyor. Hayallerinin gerçekleşmeyeceğini düşünse de umudunu ve inat etmeyi asla bırakmıyor. 20’li yaşlarında koşu protezi kullanan Barış ilk deneyimi atletizm dalında uygular. Aylar sonra Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda 100 m koşusunda altın madalya kazanır. Yüksek atlama ve uzun atlamada da başarılara imza atan Barış Telli iki altın madalya daha kazanarak, Türkiye’nin gururu haline gelir. Daha sonraları Avrupa ikinciliği kazanır ve ülkesine madalya getiren bir milli atlet olarak kayıtlara geçer. Yüksek başarılara imza atan Barış Telli, ilk bedensel engelli beden eğitimi öğretmeni olur ve ilerleyen zamanlarda Türkiye Milli Ampute Futbol Takımı ile 2022’de Dünya Şampiyonu olur.

Başarıların arkası kesilmeyen hayat hikayesiyle izleyenleri kendine hayran bıraktıracak olan Hayatla Barış, 23 Şubat 2024’te sizlerle buluşmaya hazırlanıyor.
Hayatla Barış Oyuncu Kadrosu
Bahaneleri asla kabul etmeyen Barış Telli’nin hayat hikayesi birçok insana örnek oluyor ve imkansız diye bir şeyin olmadığını bizlere kanıtlıyor.

Hayatla Barış filminin muhteşem kadrosunu sizler için listeledik; Taner Ölmez, Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yıldız, Sinan Tuzcu gibi usta oyuncular yer alıyor. Profesyonel oyunculuklarıyla göz dolduracak olan kaliteli ekip, izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak.