UYARI: Film yorum atıldıktan 5-10 dakika sonra açılacaktır.


292 Görüntülenme
Hayatımız Roman Yerli Film 1080p İzle

Hayatımız Roman Yerli Film 1080p İzle

(Hayatimiz Roman)
Türk sinema tarihine damga vuracak olan harika bir komedi filmi yakında sizlerle beraber olacak! Savaş Sancak tarafından yönetilen Hayatımız Roman filmi 8 Nisan 2024’te izleyiciler karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Komedi ve dram türündeki bu yapım, her duyguyu bir arada yaşatıyor. Çanakkale şehrinin en güzel yerlerinde çekilmiş olan film görsel anlamda da büyüleyici bir deneyim sunacak. Filmde yer alan unutulmaz aşk sahneleri ile izleyicilerin ruhunu derinden etkileyen Hayatımız Roman filmi çok yakında beyaz perdede sizlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Filmin konusuna gelecek olursak; roman mahallesinde bir gün bir cinayet meydana gelir. Cinayetin ardından görevlendirilmek üzere olaya bir polis dahil olur. Yanlışlıkla cesedin yanında bulunan Aslı ve Kerem polis tarafından tutuklanır. Kendilerini bir anda cinayet masasında bulan ikili, suçsuz olduklarını kanıtlama çabasına girerler. Bu süre zarfında birbirleriyle iletişim halinde olan Aslı ve Kerem’in aşk hikayesi başlamış olur. Bundan sonrası için bizleri neler bekliyor?
Hayatımız Roman Oyuncu Kadrosu
Birbirinden komik ekibin usta oyuncuları arasında bulunan isimler; Aslı Bekiroğlu, Anıl Altan, Suat Sungur, Anıl İlter, Rüçhan Çalışkur, Sarp Bozkurt gibi profesyonel oyuncular yer alıyor. Gülmekten kahkahaya boğacak olan bu kadro sizlerin karşısına harika bir olay örgüsüyle çıkıyor. Sette yaşanan komik anekdotlar ve oyuncular arasındaki o sıcak samimiyeti ekran karşısında da hissedeceksiniz.

Özetle Hayatımız Roman filmi, dram ve macera dolu bir hikayeyi bizlere sunuyor. İzleyenleri kahkahaya boğacak olan bu filmi sakın kaçırmayın!