UYARI: Film yorum atıldıktan 5-10 dakika sonra açılacaktır.


1,934 Görüntülenme
Mevlana Mest-i Aşk Full Hd İzle

Mevlana Mest-i Aşk Full Hd İzle

Şems-i Tebrizi, Mevlana’nın en yakın dostu, hatta gönül yoldaşıdır. Bir gün arkasında hiçbir ipucu bırakmada gizemli bir şekilde ortalıktan kaybolur. Bu durum başta Mevlana olmak üzere tüm yakın çevresini oluşturan insanların endişelenmesine yol açar. Herkes Şems-i Tebrizi’ye ne olduğunu oldukça merak eder. Şems-i Tebrizi inzivaya mı çekilmiştir yoksa hasımları ona bir şey mi yapmıştır? Tüm bu sorulara cevap arayan yakın çevresi ve Mevlana nasıl sonuçlara ulaşacaktır?

Yönetmen koltuğunda Hasan Fethi’nin oturduğu film, zengin oyuncu kadrosuyla öne çıkmaktadır. Birçok tarihi öğeyi barındıra filmin senaryosunda ise Ferhad Tevhidi ve Hasan Fathi’nin rolü vardır. Film Türk-İran ortak yapımı olup, 29 Mart 2024 tarihinde sinema seyircisiyle buluşacak. Merakla beklenen filmin oyuncu kadrosuysa oldukça başarılı

Daha önce pek çok Türk yapımında başrol olarak yer alan Boran Kuzum, Bensu Soral, Hande Erçel, Halit Ergenç, İbrahim Çelikkol gibi isimler Mevlana Mest-i Aşk filminde yer almaktadır. Üstelik filmde İran’dan isimler de mevcut. Mevlana Celaleddin Rumi’yi canlandıran isim Parsa Piroufzar’dır. Cannes Film Fesitvali’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne hak görülen Shahap Husseini ise Mevlana’nın gönül arkadaşı olan Şems Tebrizi’yi canlandırmaktadır.

Tarihi unsurların sıkça bulunduğu bu film, aynı zamanda dram temasını da yanısıtıyor. Başarılı oyuncularla gerçekçi bir senaryoya sahip olan Mevlana Mest-i Aşk, izleyiciler tarafından heyecanla beklenmektedir.