UYARI: Film yorum atıldıktan 5-10 dakika sonra açılacaktır.


347 Görüntülenme
Kör Noktada 2023 İzle
7.0 IMDB Puanı

Kör Noktada 2023 İzle

Kategori
Almanya’dan gelen bir film ekibi Türkiye’deki ücra köyün birinde çekim yapmaktadır. Bu esnada yıllar önce hayatını kaybeden oğlunu canlı tutmak için ritüel yapan Kürt bir kadına denk gelerek röportaj yaparlar. 7 yaşında küçük bir kıza bakıcılık yapan bu kadın, aynı zamanda Kürtçe çeviri yapma konusunda da film ekibine yardım eder. Melek’in babası Zafer’in ise karanlık bir örgütle bağlantısı vardır ve bu durum aileyi tehlikeyi sokar.

İşler oldukça karmaşık bir durumdayken Melek’in etrafında gizemli bir varlık belirir. Zafer’i oldukça zorlu bir sürece sokan bu durumda ailesi ve örgüt arasında zorlu bir seçim yapmak zorundadır. Bir yandan kızının güvenliğini sağlamaya çalışan Zafer diğer yandan örgütün istekleri arasında sıkışır kalır. Hem duygusal hem de gerilim dolu bir çatışmanın ortasında kalan Zafer, içsel mücadelesiyle hayatını sorgulamaya başlar.

Daha önce birçok ödül kazanan Ayşe Polat, Kör Noktada filminin yönetmen koltuğunda oturmaktadır. Almanya’da yaşayan ve genellikle orada sinema yapan bir yönetmen olsa da Kör Noktada Türk filmini başarılı bir şekilde yönetmiştir. Gerilim dolu sahneleriyle izleyicileri kendine çeken yapıtın senaristliğini ise yine Ayşe Polat üstlenmiştir. Başarılı oyuncuların kadroya dahil olduğu Kör Noktada filminin 5 Ocak 2024 tarihinde seyirciyle buluşması planlanıyor. Filmin başrolünde Katja Bürkle, Çağla Yurga ve Ahmet Varlı bulunmaktadır.