UYARI: Film yorum atıldıktan 5-10 dakika sonra açılacaktır.


1,920 Görüntülenme
Sağ Salim 3 Ölü ya da Diri İzle

Sağ Salim 3 Ölü ya da Diri İzle

Serinin 3. filmi olan Sağ Salim Ölü ya da Diri 9 yıl aradan sonra izleyicileri tekrar kahkaha tufanına boğmaya hazırlanıyor. Ersoy Güler’in imzasını taşıyan film, Salim karakterinin başına gelen maceraları konu ediniyor.

Sağ Salim 3 Konusu
Gözlerden uzak bir kasabada yaşamaya karar veren Salim’in hayatı, bir mektupla yanına gelen muhtarla tamamen değişir. Salim kısa bir süre önce muhtara, yalnızlıktan bunaldığını artık hayatında birisinin olmasını istediğini dile getirdiği bir mektup göndermişti. Bu mektuba cevaben muhtar Salim için Salime’yi bulur.

Tanışmalarından sonra birbirinden hoşlanıp evlenen çiftin düğünün ardından, muhtar bir kaza geçirir. Sonucunda hayatını kaybeder. Muhtarın defin işlemleri için memlekete dönmeye hazırlanan Salim ve Salime’nin başına birtakım trajikomik olaylar gelecektir. Nitekim intikam peşinde olan damatlar, Salime’nin peşindedir. Salime ile birlikte insanları dolandıran Vahit’te Salime’nin peşine düşmüştür. Memlekete geldiklerinde arandıklarını öğrenen Salim ve Salime panikler. Bir gece kasabada kalırlar ardından, şehirler arası yola düşüp kaçmaya koyulurlar.

Sağ Salim Ölü ya da Diri Oyuncuları
Yönetmeni Ersoy Güler olan filmin oyuncu kadrosu oldukça dikkat çekicidir. Kadroda, serinin diğer filmlerinden Salim karakteri olarak tanıdığımız Toygan Avanoğlu başrolde olmak üzere, Pelin Orhuner, Hüseyin Avni Danyal ve Cezmi Baskın yer almaktadır.

Film hakkındaki düşüncelerinizi paylaşın

3 yorum