UYARI: Film yorum atıldıktan 5-10 dakika sonra açılacaktır.


655 Görüntülenme
Öğretmenler Odası Türkçe Dublaj İzle
7.5 IMDB Puanı

Öğretmenler Odası Türkçe Dublaj İzle

(Das Lehrerzimmer)
Yönetmen Ilker Çatak
Öğretmenler Odası filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Johannes Duncker’le birlikte üstlenen İlker Çatak, izleyenlerine harika bir dram filmi sunuyor. Beyaz perdede yayınlanmış olan Öğretmenler Odası, İlker Çatak’ın 4. uzun metraj filmidir. Film Almanya yapımıdır ve 5 farklı kategoride oscar ödülü kazanmıştır.


Öğretmenler Odası Konusu

Filmde matematik ve spor öğretmeni olan Carla, kendini mesleğine adamış, idealleri doğrultusunda yaşam süren bir karakterdir. Carla Nowak lisede ilk işine başlayacaktır. Ders verdiği okulda üst üste hırsızlıklar meydana gelmeye başlar. Carla bu gizemli olayı tek başına halletmek için durumu derinlemesine inceleme altına alır. Türlü planlar ve gizli takiplerle hırsızlık sorununu çözmek için elinden geleni yapmaya başlar. Yaptığı ilk şeylerden biri kimsenin fark etmeyeceği köşelere gizli kamera yerleştirmektir. Görüntüler sonucu ortaya çıkan gerçekler Carla öğretmeni karışık bir olayın içerisine iter. Çünkü genç öğretmen öğrencileri, velileri ve meslektaşları arasında kalmıştır. Bir yandan genç öğretmen katı eğitim sisteminin gazabına uğramaktadır. Çaresizce bir şeyler yapmaya çalışan Carla için durumlar çok daha kötüleşmeye başlar.


Öğretmenler Odası Oyuncu Kadrosu
Filmin yıldız oyuncularından oluşan kadroda Leonie Benesch (Carla Nowak), Michael Klammer ( Thomas Liebenwerda), Rafael Stachowiak (Milosz Dudek), Anne-Kathrin Gummich (Dr. Bettina Böhm), Eva Löbau (Friederike Kuhn), Kathrin Wehlisch (Lore Semnik), Sarah Bauerett (Vanessa König), Leo Stettnisch (Oskar) gibi profesyonel oyuncular yer alıyor. İzlemekten büyük keyif alacağınız Öğretmenler Odası filmi sevenlerine harika bir deneyim yaşatıyor.