UYARI: Film yorum atıldıktan 5-10 dakika sonra açılacaktır.


228 Görüntülenme
C Takımı İzle
8.8 IMDB Puanı

C Takımı İzle

C Takımı
C Takımı 2024 yılında vizyona girecek olan bir komedi filmidir. Sponsoru Vahdet Erdoğan olan eserin, yönetmenliğini ise Bora Onur üstlenmiştir. Lise yıllarından bugüne kadar dost olan bir grubun başına gelen komik olayları anlatır. Filmde 90'lı yılların nostaljisiyle günümüzün mizahı ve hüzünlü anları bir arada sunulur.

Etkileyici yapımın senaristliğini Barış Başar yapmaktadır. Müzikleri ise genç şarkıcı Çağatay Akman tarafından bestelenmiştir. Film 2024’ü Şubat ayında beyaz perdede izleyicileri ile buluşacaktır.
C Takımı Filmi Konusu
Film, bir grup lise arkadaşının komik ve eğlenceli hikâyesini anlatıyor. Konu ilerledikçe, hem geçmişe hem de geleceğe dair sürprizlerle dolu bir maceraya dönüşüyor.

Ekip, tek kadın üyeleri Yağmur'un yaşadığı olaylardan sonra semtlerinin eski eşkiyası ve hırsızı Necmi'yi ekibe dahil eder. Ancak intikam alma planlarının ters tepeceğinden habersizlerdir.
C Takımı Filmi Oyuncu Kadrosu
Filmin oyuncu kadrosunda; Murat Akkoyunlu, Toygan Avanoğlu, Sera Tokdemir ve Barış Başar gibi ünlü isimler rol alıyor. Ayrıca; Altan Erkekli, Alper Saldıran, Dost Elver ve filmin müziklerini de besteleyen Çağatay Akman konuk olarak eşlik etmektedir. Bu bilgilerden de anlaşılabileceği gibi filmin oyuncu kadrosu hem tanınmış aktörlerden hem de yeni yüzlerden oluşur. Her biri eğlenceli performanslarıyla seyirciye kahkaha dolu bir deneyim yaşatır. Sizler de komedi unsurlarıyla dolu bu filmi izlemek istiyorsanız şimdiden iyi seyirler dileriz!