UYARI: Film yorum atıldıktan 5-10 dakika sonra açılacaktır.


447 Görüntülenme
Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk

Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk

( Cast & crew Trivia FAQ IMDbPro Godzilla x Kong: The New Empire)
Yönetmen Adam Wingard
Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk
Godzilla ve Kong’un efsanevi mücadelesi kaldığı yerden devam ediyor! 2021 yılında izleyiciyle buluşan Godzilla vs. Kong’un devamı olan yapım, 12 Nisan 2024’te sinemaseverlerle buluşacak. Bu büyülü yapıtın yönetmen koltuğunda bir kez daha Adam Wingard oturuyor.
Başrollerini usta oyuncular Rebecca Hall, Brian Tyree Henry ve Dan Stevens’ın paylaştığı filmde Kaylee Hottle, Millie Bobby Brown, Nicola Crisa, Alexander Skarsgård ve Alex Ferns gibi önemli isimler de yer alıyor. Merakla beklenen filmin senaryosunu ise Terry Rossio, Simon Barrett ve Jeremy Slater kaleme alıyor.
Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk’un Konusu
Aksiyon ve bilim kurgu türünde beyaz perdeye taşınan film, Godzilla ve Kong’un dünyayı tehdit eden gizemli bir düşmana karşı güçlerini birleştirdiği büyük mücadeleyi konu alıyor. İki canavar bu sefer, geçmişlerini ve kökenlerini keşfederken, aynı zamanda Kafatası Adası’nın derinliklerinde gizlenen ilginç sırları gün yüzüne çıkarmak için çabalıyor.
Filmin yapımcılığını; Mary Parent ile birlikte hareket eden başarılı bir grup üstleniyor. Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk, nefes kesen görsel efektlere sahip. Aynı zamanda insanlığı ve kendi varlıklarını korumak isteyen iki efsanenin büyüleyici hikayesiyle yeraltı dünyasında yaşanan mistik savaşı seyirciyle buluşturuyor.
Vizyon tarihi belli olan filmi, sevdiklerinizle birlikte sinemada yerinizi ayırtarak izleyebilirsiniz. Ayrıca sitemizden HD kalitede izleyerek, donma ve kasma gibi sorunlar yaşamadan efsanevi yapımın tadını çıkarabilirsiniz.