UYARI: Film yorum atıldıktan 5-10 dakika sonra açılacaktır.


551 Görüntülenme
Demir Pençe Türkçe Dublaj İzle
8.1 IMDB Puanı

Demir Pençe Türkçe Dublaj İzle

(The Iron Claw)
Yönetmen
Oyuncular Zac Efron, Harris Dickinson, Jeremy Allen White
Demir Pençe
Film, 1980’lerin başında profesyonel güreş dünyasında tarih yazan Von Erich kardeşleri konu almaktadır. Aile üyeleri; baskıcı bir baba ve katı bir koçla baş etmeye çalışarak trajedilerle dolu zafer öyküsü yaşamışlardır. Bu hikayenin filme döküldüğü Demir Pençe’deki karakterler, güreşin en büyük sahnesinde, hayattan daha büyük bir ölümsüzlüğü aramaktadırlar.
Demir Pençe Oyuncu ve Yönetim Kadrosu
Yönetmenliğini ve senaristliğini bir arada yapan Sean Durkin’in filmi Demir Pençe, 1 Mart 2024 tarihinde vizyona girecek. Oyuncu kadrosunda; Zac Efron, Harris Dickinson, Jeremy Allen White, Stanley Simons, Holt McCallany, Maura Tierney ve Lily James gibi isimler yer alır. Ünlü sanatçıların işbirliği ile ortaya çıkan bu drama, biyografi türüne ilgi duyan sinemaseverlerin meraklı gözlerini kendisine çevirmiştir.

Başarılı senarist, yönetmen ve yapımcı Sean Durkin, 16 yıllık kariyerinde 2011 yılından itibaren birçok yapıma imza atmıştır. Bu yapımlar arasında senaristliğini yaptığı; Martha Marcy May Marlene ve The Nest filmleri yer alır. Her iki eser de pek çok sinema tutkunun akıllarına kazınmıştır. Benzer şekilde Demir Pençe filmi de kendisine binlerce hayran edilebilecek niteliktedir. Özellikle de jön oyunculara yer veriyor olması birçok kişiyi ekran başına çekecektir.

Eğer sizler de seyir zevki yüksek başarı öykülerini izlemek istiyorsanız Demir Pençe esere bir şans verebilirsiniz. Patlamış mısırlarınız ve içecekleriniz hazırsa filme başlayabilirsiniz!