UYARI: Film yorum atıldıktan 5-10 dakika sonra açılacaktır.


2,145 Görüntülenme
3391 Km Full İzle

3391 Km Full İzle

Kategori
3391 Km
3391 Km, yönetmen koltuğunda Deniz Enyüksek’in oturduğu, senaryosunu Fulya Özcan’ın yazdığı bir romantik dram filmidir. Yapıt, genç yazar Beyaz Alkoç’un aynı isimli kitabından uyarlanmıştır. İzmir’de yaşayan 18 yaşındaki genç bir kızın, sosyal medya platformundan tanıştığı bir erkekle arasındaki uzun mesafe ilişkisini anlatır. 12 Ocak 2024’te vizyona giren yapım, şimdiden büyük ilgi görmüştür.
3391 Km’nin başrollerinde son dönemlerin en dikkat çeken oyuncularından olan Derya Pınar Ak ve Haktan Zavlak bulunur. Filmin diğer oyuncuları arasındaysa, Selin Türkmen, Cavit Çetin Güner, Gülin İyigün ve Ogün Kaptanoğlu gibi usta isimler yer alır.
3391 Km Filmi Konusu
Ana teması aşk olan film, İzmir’den Paris’e uzanan, dramatik bir aşkı anlatıyor. Adını şehrinden alan ve genç bir kız olan İzmir, henüz 18 yaşındadır. Tek arkadaşı olarak telefonunu görür. Sosyal medyada “Ege’nin İncisi” adıyla paylaşımlarda bulunan İzmir, bir gece aldığı mesajla kendini bir anda büyük bir aşkın içinde bulur. Fransa’da yaşayan Ege’ye aşık olan genç kızımız için aşılması gereken tam 3391 kilometre vardır.
Genç çiftimiz, birbirlerini görmeden ve aralarındaki mesafeyi umursamadan büyük bir ilişki yürütmeye çalışırlar. Aşklarına sonsuza dek inanan bu ikilinin uzakları yakın yapan ilişkisi izleyicilerin kalplerini ısıtacak niteliktedir. Özellikle kitabı okuyanların merakla beklediği film, 12 Ocak’ta ekranlara yansımıştır. İmkansız gibi görünen aşkı yürütmeye çalışan İzmir ve Ege’nin yaşadıklarını hem sinemalarda hem de sitemizde keyifle izleyebilirsiniz.

Film hakkındaki düşüncelerinizi paylaşın

7 yorum