UYARI: Film yorum atıldıktan 5-10 dakika sonra açılacaktır.


4,613 Görüntülenme
Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör Full İzle
7.2 IMDB Puanı

Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör Full İzle

Yönetmen
29 Aralık 2023’te vizyona giren Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör, bir animasyon filmidir. Çocuklar tarafından çok sevilen bu serinin dördüncü bölümünün yapımcısı ve yönetmeni İsmail Fidan’dır. Senaryosunu ise Arzu Yurtseven yazmıştır.
TRT’nin en sevilen projelerinden olan Rafadan Tayfa’nın sinemaya uyarlanan versiyonunda Hayri ve arkadaşlarının maceraları anlatılıyor. İlk üç film gibi sonuncusu da izleyiciler tarafından oldukça olumlu yorumlar aldı. Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör karakterlerini seslendiren isimler arasında; Levent Kol, Yağmur Sergen, Hakan Coşar, Zeynep Şirin Giobbi, İbrahim Bildir ve Sibel Görgülü gibi ünlü ses sanatçıları yer alır.
Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör Konusu
Her yaştan çocuk için uygun olan film, aksiyon, macera ve komediyi başarılı bir şekilde harmanlayarak hem güldürüyor hem de eğlendiriyor. Ana konusuysa; Rafadan Tayfa’nın, Ajan ve adamları tarafından kontrolden çıkarılan Hayrimatör’ü kurtarırken yaşadığı maceralardır.
Uzaya çıkan en genç insan ünvanını kazanan Hayri, artık herkes tarafından tanınan biridir. Bu sayede de yalnızca üstün zekalı öğrencilerin kabul edildiği bilim teknik okulunda okumaya başlamıştır. Kahramanımız, günün büyük bir kısmını “Yüzyılın İcadı” olarak adlandırılan, dev robotu Hayrimatör’ü çalıştırmak için geçirir. Sonunda hedefine ulaşan Hayri’nin başı kötülerle belaya girer. Düşmanlar robotu ele geçirir ve dünya büyük bir tehlikeyle yüzleşmek zorunda kalır.
Hayri, Kamil, Akın, Sevim, Hale ve Mert’in Hayrimatör’ü kurtarmak için çıktıkları yolda yaşadıkları zorlu mücadeleyi çocuklarınızla keyifle izleyebilirsiniz.

Film hakkındaki düşüncelerinizi paylaşın

43 yorum