UYARI: Film yorum atıldıktan 5-10 dakika sonra açılacaktır.


417 Görüntülenme
İyi Bir Aile Değiliz Full İzle

İyi Bir Aile Değiliz Full İzle

Kategori
‘İyi Bir Aile Değiliz’ filmi babalarının ani ölümü sonrasında ailenin hayatının beklenmedik bir şekilde değişmesini anlatır. Murat bu üzücü olayla birlikte, bir şekilde aile buluşmasına katılmak zorunda kalır. Defin işlemlerini İstanbul’da düzenleyeceğini söylese de, akrabaları ısrarla köylerindeki aile mezarlığına gömülmesini istemektedir. Murat tam bu sırada babasını kaybetmenin acısıyla başa çıkmaya çalışırken, cenazenin kaybolduğunu öğrenir. Bu olay aile içinde gerginliğe yol açar. Tüm gözler Murat’a çevrilirken bu kayboluşun ardındaki tek şüpheli kendisi gözükür.

Cenazeyi bulma amacıyla aile harekete geçer. Bu süreçte ilaçlarını düzenli kullansa iyi huylu olacak kuzen Hızır, yardımseverliği ile tanınan Sinan’ın aksine insanları rahatsız eder. Ailenin fertlerinden biri olan Çiçek, sanki ayaklı gazete gibi her şeyi bilmektedir. İşbirlikçi kapıcı ve diğer tuhaf üyeler de bu süreçte Murat’ı çıldırtmak konusunda ellerinden geleni yapar.

Filme konu olan bu aile, babalarının kaybından sonra bir sıra olayın içerisine sürüklenir. Yaşadıkları zorlu süreçte Murat’ın nasıl başa çıktığını izleyerek görebilirsiniz.
İyi Bir Aile Değiliz Kadrosu
Yönetmenlik ve senaristlik koltuğunu Haki Biçici’nin üstlendiği bu yapımda, başrollerde Kaan Yıldırım, Erkan Kolçak Köstendil ve Şinasi Yurtsever gibi yetenekli oyuncular yer alır. Kadronun devamında ise yine ünlü isimlerden; Sarp Apak, Derya Karadaş, Melisa Doğu ve Nergis Çorakçı rol oynar.

Siz de İyi Bir Aile değiliz filmini sitemizden keyifle izleyebilirsiniz.