UYARI: Film yorum atıldıktan 5-10 dakika sonra açılacaktır.


181 Görüntülenme
Ballerina Türkçe Dublaj İzle

Ballerina Türkçe Dublaj İzle

Macera ve aksiyon kategorisinde 7 Haziran 2024 tarihinde izleyicisiyle buluşacak olan Ballerina filminin yönetmen koltuğunda Len Wiseman oturmaktadır. John Wick serisinden yakından tanınan yönetmene ise uzman oyuncu ekibi eşlik eder. Filmin başrolünde olan Rooney karakterini Ana de Armas canlandırırken Winston rolüyle McShane ve Roma olarak Anjelica Huston oynamaktadır. Yardımcı oyuncuları canlandıracak olan Keanu Reeves, Lance Reddick, Norman Reedus ve Gabriel Byrne izleyicilerle buluşacak.

John Wick serisinin ilk spin-off’u olarak açıklanan Ballerina, serisinin 3. ve 4. filmleri arasında geçer. Ana de Armas’ın başrolünde yer aldığı eserde baştan sona genç bir kadının intikam duygusuyla yaşadıklarını izleyeceksiniz. Ballerina, ailesini öldüren örgüt üyelerinden intikam alırken diğer serisinden eksik kalan bazı konular da tamamlanmış olur. Baştan sona intikam ateşiyle yanıp tutuşan ana karakterimiz, kendisiyle aynı okulda eğitim alan suikastçısını da canlandırmış olur. Ailesini öldüren çete üyeleriyle mücadelesi sırasında da yolları John Wick’le kesişecek. Bir önceki seride ölmüş olmasına rağmen bu karakterinin filmde tekrar yer alacağına ise kesin gözüyle bakılmaktadır.

Yönetmen tarafından yapılan açıklamalarda; John Wick serisinden bağımsız bir şekilde yazılan senaryonun, karakterler arasında ilişkisi olduğu belirtilir. Ballerina ve ana karakterin aynı akademide yer aldıkları, seriye getirilen yeni bir karakterle de Wick’in bazı cevaplarının çözümleceğini söylenmektedir.