UYARI: Film yorum atıldıktan 5-10 dakika sonra açılacaktır.


366 Görüntülenme
İç Savaş Türkçe Dublaj

İç Savaş Türkçe Dublaj

(Civil War)
İç Savaş
Beyaz perdede gösterime girecek ‘’İç Savaş’’ filmi, 24 Nisan 2024 tarihinde seyirciyle buluşacak. Sürükleyici bir senaryoya sahip olan bilim kurgu türündeki eserde, senarist ve yönetmen koltuğunda Alex Garland bulunur. Merakla beklenen aksiyon sahneleri, 1 saat 49 dakikalık heyecan dolu bir hikayeye davet eder.

Güçlü oyuncu kadrosunda Kirsten Dunt başrolü oynamaktadır. Ayrıca sevilen aktör Wagner Moura ile beyazperdenin arananlarından olan Nick Offerman, diğer isimler arasında yer alırlar. Her filmleri severek izlenen kadro, izleyici tarafından tam not alacaktır. Heyecan dolu sahnelerde görev alan popüler isimler, bu filmde tecrübelerini bir kez daha kanıtlayacaklar.

İç Savaş Filmi Konusu

Orijinal adı ‘’Civil War’’ olan filmde, Amerika Birleşik Devletleri’nin çöküşün eşiğinde olduğu anlatılır. Yakın gelecek üzerine kurulan ve heyecan dolu sahneleri bulunan aksiyon türünde, gazeteciler ABD hükümetinin tüm açıklarını paylaşmak için yarışır.

Fragmanıyla büyük bir devrimi konu alan senaryo, yorumcular tarafından geleceğin olaylarını anlatır. Büyük eleştirilere maruz kalan bu filmde, gerçeklikler en çıplak haliyle aktarılır. Ayrıca ABD hükümetinin ne kadar güçlü olduğu da gösterilir. İçerde ve dışarda tüm olumsuz etmenlere karşı ayakta kalabilen devlet yönetimi, otoritesini bir daha kanıtlar.

Ünlü yönetmenin ele aldığı bu hikayede, daha önceki yapımlar gibi izleyenler keyif alır. Tahmin edilmesi zor sahneler, olay kurgusunda başarılı şekilde konuyu işler. Bu da seyircinin tüm sahnelerde soluksuz bir gösteri izlemesine yardımcı olur.

Devletin yaşadığı en büyük sorunlardan biri olan göçmen problemi, senaryoda işlenmiştir. ABD bu konuda kesin ve katı kararlarıyla kendi vatandaşını bile şaşırtmayı başarmıştır. Fakat hükümette işler istendiği gibi gitmeyecektir. İç savaşlar başlayacak, güçlenen muhalifler devlete karşı gelmeye başlayacaktır. Sonuç olarak kargaşa haliyle ülkede büyük ses getiren olaylar arka arkaya gelecektir.

Resimler 2