UYARI: Film yorum atıldıktan 5-10 dakika sonra açılacaktır.


2,486 Görüntülenme
Madame Web Türkçe Dublaj İzle

Madame Web Türkçe Dublaj İzle

16 Şubat 2024’te vizyona girecek olan süper kahraman filmi Madame Web, konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekmektedir. Marvel evreninde geçen yapıt, geleceği görebilen sağlık görevlisi kadının macera dolu hikayesini konu alır. İlk kadın başrollü Spider-Man filminin spin off’u olan film, yeni bir dünyanın da kapılarını aralıyor.
Sony Pictures’in yayıncılığını, Columbia Pictures ve Di Bonaventura Pictures’in yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmenliğini S.J. Clarkson yapmaktadır. İlgi çekici yapımın senaryosunu ise Kerem Sanga, Matt Sazama ve Burk Sharpless kaleme alır. Ana karakter olan Madame Web’e ise Dakota Johnson hayat verir. Ona; Sydney Sweeney, Celeste O'Connor ve Isabela Merced gibi yıldız isimler de eşlik eder.
"Madame Web" Filminin Konusu
Madame Web, Manhattan’da sağlık görevlisi olarak çalışan bir kadının, beklenmedik bir şekilde geleceği görmeye başlamasıyla yaşanan olayları anlatır. Geçmişiyle yüzleşirken, gelecekte yaşanan olayları da engellemeye çalışan kadının yolu bir şekilde kurtarmak zorunda kaldığı üç kadınla kesişir.
Başta sıradan insanlar gibi görünen bu kadınların, özel güçlere sahip oldukları zamanla ortaya çıkar. Hayatları tehlikede olan dörtlünün bir düşmana karşı savaşırken yaşadıkları maceraları konu alan film, süper kahraman sevenler tarafından heyecanla beklenmektedir.
Şubat ayının ortalarında beyaz perdede sinema severlerle buluşacak filmi sitemizden de sorunsuz ve kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.