UYARI: Film yorum atıldıktan 5-10 dakika sonra açılacaktır.


146 Görüntülenme
Büyük Macera 2 Sürpriz Misafir İzle
5.2 IMDB Puanı

Büyük Macera 2 Sürpriz Misafir İzle

(Bolshoye puteshestviye. Spetsialnaya dostavka)
Büyük Macera 2 Sürpriz Misafir, ayı Mic Mic'in dostları; tavşan, panda ve leylek birlikte yepyeni bir aksiyonun peşine düşer. Bu heyecan dolu serüven izleyicilere hem eğlenceli hem de öğretici film keyfini beraberinde getirecek.

Büyük Macera 2 Sürpriz Misafir Konusu
2019'da yayınlanan "Büyük Macera" adındaki filmin devamı niteliğindeki "Büyük Macera 2" tanıdık karakterler MicMic ve tavşan Oscar'ın hikâyesini sürdürür. Sürekli atışmalarına rağmen bu ikili çok iyi anlaşan dosttur.
Bir gün ormanlıkta başkanlık seçimi için hazırlıklar yapılır. Bu seçimde en önemli kurallardan biri adayların ebeveyn olması gerekliliğidir. Adaylardan biri olan boz ayı John Grizzly ve eşi, yakın zamanda bebek beklediklerini bildirir. Rakip aday Don Vulture’la destekçileri, başkanlığı kendi çıkarları için kullanmak amacıyla yavru ayıyı taşıyan leylek Karl'a karşı bir komplo kurarlar. Yavru ayı adresine ulaşması gerekirken aniden MicMic ve Oscar'ın önüne düşer.
MicMic’le Oscar, yanlışlıkla kendilerine teslim edilen yavru ayıyı doğru ebeveynlere ulaştırmak için seçim tamamlanmadan önce maceralı yolculuğa çıkarlar. Bu serüven, arkadaşlıklarını ve kararlılıklarını test ederken aynı zamanda ormanın geleceğini de belirleyecek olan önemli bir göreve dönüşür.

Film Türü ve Vizyon Tarihi
Natalya Nilova ve Vasiliy Rovenskiy’in yönetmen koltuğuna oturduğu animasyon türünde olan yapıt 26 Ocak 2024’te vizyona girmiştir.
Büyük Macera 2 Sürpriz Misafir filmini ücretsiz ve en iyi kalitede izlemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.