UYARI: Film yorum atıldıktan 5-10 dakika sonra açılacaktır.


147 Görüntülenme
Garfield İzle

Garfield İzle

(The Garfield Movie)
2004 yapımı canlı-animasyon filmi olan Garfield, Jim Davis'in ünlü çizgi romanından uyarlanmıştır. Bu yapımda Garfield karakteri animasyon olarak hayat bulurken diğer kişiler gerçek oyuncular tarafından canlandırılmışlardır. Film, seyircilere eğlenceli ve renkli bir dünyanın kapılarını aralayarak tembel kedinin maceralarını keyifli bir şekilde yansıtır.

Garfield Filmi Konusu
1978'de Jim Davis kalemiyle ortaya çıkan ve zamanla karikatürlerden televizyona aktarılan Garfield birçok kişi tarafından sevilmektedir. Bu animasyon film uyarlamasının fragmanı kısa bir süre önce paylaşıldı. 24 Mayıs 2024'te sinemalarda gösterime girecek olan bu yapımda Chris Pratt'in lazanya düşkünü olan Garfield'ı seslendirmesi bekleniyor.
Garfield, beyaz perdede tekrar seyirciyle buluşacaktır. Senaryosunda babası Vic ile beklenmedik bir şekilde karşılaşır. Kayıp ebeveyniyle yeniden buluşmasından dolayı köpek arkadaşı Odie ile olan şımarık yaşamlarından mecburen ayrılacaktır. Sebebiyse, Vic'in eğlenceli ve tehlikeli bir göreve karışmasına eşlik etmek durumunda kalmasıdır.

Garfield Filmi Yönetmen ve Oyuncu Kadrosu
Son zamanlarda pek çok animasyon filmde kendine önemli bir yer bulan Chris Pratt, Garfield karakterine ses vermiştir. Yapımda sevimli karaktere Vic rolünde Samuel L. Jackson eşlik etmektedir. Mark Dindal'ın yönetmen koltuğuna oturduğu filmin kadrosunda Nicholas Hoult, Hannah Waddingham, John Cena ve Bill Murray gibi tanınmış isimler de yer alır.

Sizler de Garfield filmini sitemiz üzerinden yüksek kalitede izleyebilir, eğlenceli maceranın tadını çıkarabilirsiniz. Şimdiden keyifli seyirler dileriz!