UYARI: Film yorum atıldıktan 5-10 dakika sonra açılacaktır.


1,543 Görüntülenme
Hayalet Avcıları: Ürperti Türkçe Dublaj İzle
7.1 IMDB Puanı

Hayalet Avcıları: Ürperti Türkçe Dublaj İzle

Hayalet Avcıları: Ürperti
Doğaüstü filmler serisinde merakla beklenen Hayalet Avcıları: Ürperti, daha vizyona girmeden ön gösterimiyle ilgi çekmeyi başardı. Ünlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle izleyicide ilgi uyandıran sahneler, takdiri hak eder nitelikteler. Ghostbusters: Afterlife’ın devamı olan Ürperti, izlenme rekorları kırmak için gün saymaktadır. 22 Mart 2024’te vizyona girmesi planlanan yapım, küçükten büyüğe herkesin merakla beklediği serilerin başında gelir.

Filmin yönetmen koltuğunda Gil Kenan bulunur. Büyük başarılara imza atan ünlü ismin, bu seride baş döndürdüğü konuşulanlar arasında. ABD yapımı eser, Mckenna Grace ve diğer başarılı oyuncularla izleyicinin sevdiği türden sahneler sunar. Unutulmaz isim Bill Murray gibi aktörlerse filmin gücüne güç katmaktadır. Paul Rudd, bu seride de tüm hünerlerini konuşturur.

Hem senarist hem yönetmen Gil Kenan; aksiyon, macera ve fantastik üçlemesini en doğru şekilde işleyen isimlerdendir. Bu yüzden filmleri milyonlar tarafından izlenir. Kaleme aldığı Hayalet Avcıları serisindeyse, New York’ta bir dizi esrarengiz hikayeler yaşanır. İsmi kadar ürpertici sahneleri bulunan seride, görsel efektler son derece gerçekçidir.
Hayalet Avcıları: Ürperti Konusu
Sinemaseverler tarafından beklenen Hayalet Avcıları serisinde, kötülüklerle savaşan ana karakter, barışı sağlamak için elinden geleni yapar. Her defasında daha zorlayıcı durumlar karşısında çözümü bularak kendini ispatlar. Arkadaşları ve yakın çevresinden en başta istediği takdiri göremeyen baş karakter, filmin sonlarına doğru herkes tarafından tebrik edilir.