UYARI: Film yorum atıldıktan 5-10 dakika sonra açılacaktır.


131 Görüntülenme
The Color Purple 1080p HD İzle
7.0 IMDB Puanı

The Color Purple 1080p HD İzle

The Color Purple
1990'lı yıllarda Güney Amerika'da barınan Celie ve Afro-Amerikalı kadınların ırk ayrımına yönelik verdikleri yaşam mücadelesi, The Color Purple’la beyaz perdeye aktarılmıştır. Eser, Alice Walker'ın Pulitzer ödüllü romanından uyarlanmıştır. Celie'nin yaşamına odaklanarak yıllar boyunca pek çok erkekten gördüğü zulümler sonrasında yeniden kendini keşfetme çabalarını gözler önüne serer.
The Color Purple Konusu
Güneyli siyahi bir kadın olan Celie, 1990'ların başında yürek parçalayan deneyimler yaşar. İlk olarak öz babasının cinsel saldırısına maruz kalan genç kadın, daha sonra parayla başkalarına satılır. Efendisi gibi görmesini isteyen bir adamın insafına terk edilen Celie, fiziksel ve ruhsal şiddetin pençesine düşer.
Karakterin geçirdiği acılı süre zarfında tek dayanağı kız kardeşi Nettie olur. Ancak onunla mektuplaşmasına izin vermek istemeyen zalim baba, ikilinin iletişimlerini engellemeye çalışır. Onun için tek önemli olan şey para ve kendi çıkarlarıdır. Celie, bir gün Sofia ile tanışır. Sofia, Celie'nin daha önce karşılaştığı tüm kişilerden farklı olan, son derece güçlü karaktere sahip bir kadındır.
Yönetmen ve Oyuncular
The Color Purple, Blitz Bazawule'un yönetmenliğinde beyaz perdede izleyiciyle buluşacak. Halle Bailey, Danielle Brooks ve Taraji Henson gibi ünlü oyuncular filmin başrolleri arasında yer alırlar. Birbirinden başarılı bu isimlerin etkileyici performansları eseri çok farklı bir boyuta taşıyacaktır. Çok yakında filmi sitemizden izleyebilir, buna tanık olabilirsiniz.