UYARI: Film yorum atıldıktan 5-10 dakika sonra açılacaktır.


397 Görüntülenme
Imaginary Altyazılı HD İzle
6.1 IMDB Puanı

Imaginary Altyazılı HD İzle

Imaginary
Imaginary sinema filmi heyecan dolu öyküsüyle 8 Mart 2024’te vizyona girecek. Beyaz perdede yer almak için gün sayan bu özel gösteride birbirden başarılı isimler yer alıyor.

Başarılı yönetmen Jeff Wadlow, Imaginary filminde yine yeteneklerini konuşturmuştur. Fragmanı bile yüzlerce kişi tarafındana izlenen bu yapımda eşsiz bir korku deneyimi yaşanacak gibi durmaktadır. Ayrıca ABD yapımı sinema +18 yaş sınırına sahiptir.
Imaginary Oyuncu Kadrosu
Beyaz perdenin en sevilen isimlerinden biri olan DeWanda Wise başrol olarak karşımıza çıkacak. Ayrıca Tom Payne ve güçlü aktörlerden sayılan Bety Buckley ise bu yapıma farklı bir bakış açısı kazandırmış. Daha şimdiden merak uyandıran Imaginary’de Pyper Braun ile Veronica Falcon gibi seçkin isimler de yer alır.
Imaginary Konusu
Doğa üstü olaylar üzerinde kurulu bir dizi sorunla karşılaşan baş karakter, korkulu rüyalarının gerçek olduğu görünce şaşkına uğrar. Oldukça sürükleyici sahnelerde karanlığın içinden gelen sesler son derece ürkütücüdür. Seyirciyi adeta ekrana kilitleyecek bu özel yapım, gerçekten farklı bir deneyim yaşamak isteyenlere heyecan yaşatacaktır.

Yetişkin bir kadın daha önce büyüdüğü ve zaman geçirdiği eve gitmek ister ve olaylar sırasıyla başlar. Çocukluğunda yaşadığı sorunlar sonrasında karakterin oldukça zor zamanlar geçirdiği konu alınır. Bu sebepten dolayı sıkıntılarından kurtulmak için geçmişe dönmek isteyen başrol, hiç beklemediği doğa üstü durumlarla karşı karşıya kalır.