UYARI: Film yorum atıldıktan 5-10 dakika sonra açılacaktır.


168 Görüntülenme
Üç Silahşörler D’Artagnan Türkçe Altyazılı İzle
6.7 IMDB Puanı

Üç Silahşörler D’Artagnan Türkçe Altyazılı İzle

Genç D’Artagnan’ın hayattaki en önemli amaçlarından biri, Kral Luis XIII’ün silahşörlerinden biri olabilmektir. Bu hedefini gerçekleştirmek ve gerçek anlamda krala yakın olabilmek adına Fransa’nın Gaskonya bölgesinde yer alan evini terk ederek yola koyulur. Paris’e doğru yola çıkan ve başına geleceklerden habersiz olan D’Artagnan’ı hiç beklemediği bir durum karşılayacaktır.
Paris’e vardığında kendini bir anda aşk, macera ve siyasi karışıklığın içerisinde bulan D’Artagnan, her ne kadar beklemediği bir tabloyla karşılaşmış olsa da hedefinden vazgeçmez. Silahşörlerin liderliğini yapan kişiye ulaşmayı ve kendi karakterini doğrulayan bir mektup vermeyi amaçlayan kahramanımız, yine beklemedik bir durumla karşılaşır. Kardinal Richelieu’nun kişisel paralı askeri olan Comte de Rochefort ile düelloya girmek zorunda kalır. Bu noktada ise silahşörlerin liderine ulaştırmak istediği mektubu kaybeder.
D’Artagnan yaşadığı tüm olumsuzluklara ve mektup kaybına rağmen bir umut silahşör kadrosuna katılmak için başvuru yapar. Ne yazık ki başvurusu kabul görmez ve içini bir intikam ateşi sarar. Mektubunu kaybetmesine neden olan Rochefort’u takip eder ve öcünü almak için fırsat kollar. Bu durum üç etkili silahşör olarak bilinen Athos, Porthos ve Aramis’i rahatsız edecektir. Haliyle üçüyle de tek tek düelloya girmek zorunda kalır.
Düello için buluşma noktasında giden D’Artagnan, silahşörlerin de hiç beklemediği bir durumla karşı karşıyadır. Düello yapmak için bir araya gelen bu dört adam, birdenbire birbirleri için savaşmaya başlarlar. Meydana gelen bu çatışma ise D’Artagnan’ın hayallerine ulaşması noktasında birçok kapının aralanmasına neden olacaktır.