UYARI: Film yorum atıldıktan 5-10 dakika sonra açılacaktır.


3,971 Görüntülenme
Mutluyuz İzle

Mutluyuz İzle

Yönetmenliğini İbrahim Büyükak’ın yaptığı Mutluyuz filmi, boşanma aşamasında olan bir çiftin yaşadığı komik olaylara odaklanıyor. Senaryosunu İbrahim Büyükak’ın kaleme aldığı filmin başrolünde Büyükak’a komedyen Yasemin Sakallıoğlu eşlik ediyor.

Filmin oyuncu kadrosunda ikiliye ek olarak Başak Parlak, Anıl İlter, Rahmi Dilligil, Banu Fotocan ve Efe Deprem var. 1 saat 35 dakika süren Mutluyuz ailece gidebileceğiniz bir komedi filmi.

Çok Güzel Hareketler Bunlar televizyon serisiyle tanınan İbrahim Büyükak’ın Yol Arkadaşım ve Özür Dilerim’den sonra Mutluyuz’da da aile komedisine odaklanmış. Film yakın arkadaş olan Aslı ve Ferhat’ın evliliği ve boşanma sürecini anlatıyor.

Mutluyuz Filminin Konusu
Mutluyuz filmin iki ana karakteri Aslı ve Ferhat, birbirleriyle yakın arkadaştır. İkili bir gün sevgilileri tarafından üzücü bir şekilde terk edilir. Ayrılık sonrası yakınlaşan arkadaşlar, aslında birbirleri için doğru kişi olduklarını düşünür.

Sevgili olan Aslı ve Ferhat kısa bir süre sonra evlilik kararı alır. Çiftin evliliği bir süre mutlu bir şekilde ilerlerken daha sonra sorunlar çıkmaya başlar. Evliliklerinin üçüncü yılında ikilinin arasındaki sorunlar büyür.

İkilinin evliliği artık yolunda gitmeyince Ferhat, evliliklerini kurtarmak için çift terapisine gitmek ister. Aslı’ya ise bunu söylemez ve tatile çıktıklarını söyleyerek genç kadını çiftler için terapi yapılan bir otele götürür.

Film, tatile çıktığını sanan Aslı ve asıl amacı çift terapisiyle evliliğini kurtarmak olan Ferhat’ın yaşadığı komik olayların çevresinde dönüyor.